dore okulları
Malatya
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    64080.012$

ERDOĞAN’IN BÜSTÜ… 


ERDOĞAN’IN BÜSTÜ… 
Malatya'da bir heykeltıraş, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın büstünü yapmış
Narin

Malatya'da bir heykeltıraş, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın büstünü yapmış. İşin ilginç tarafı bu büstü yaparken "Milli irade" nöbetlerine katılan 500 gönüllüden topladığı saç telleri ve silikon malzemeleri kullanmış. Büstü yapan heykeltıraş Cengiz Göğebakan, "Vatandaşlarımız arasında, 'Derimden bile alabilirsiniz. Yeter ki Sayın Cumhurbaşkanımızın bu çalışması gerçekleşsin' diyecek kadar fedakar insanlar vardı" diyerek de bir anekdot paylaşmış. 

Sanatçımız kendince nitelikli bir iş yaptığını iddia edebilir. Ancak bu tarz bir çalışmalardan Cumhurbaşkanımızın haberi olsa, hoşlanmayacağına kaniyim. Ayrıca, bu durum kamuoyunda da ciddi tepkilere neden olmuştu. Bu arada şu soruyu sormadan geçemeyeceğim; beşerin "sanat" diye tabir ettiği bu işi Kur'an nasıl tasnif ediyor? 

 

PEÇETESİNİ YİYENİ VEYA DONUNU BİLMEM NE YAPANI, ANLATMA BANA KARDEŞİM 

Önceki akşam bir arkadaşımla hasbihal ederken konu dönüp dolaşıp FETÖ'ye geldi. (Malum olduğu üzere halen ülkemizin bir numaralı gündem maddesi FETÖ) 

O sohbette, FETÖ meselesi sulandırılıyor. Kanaatimce bu da kasıtlı olarak yapılıyor. şeklinde bir ifade kullandım. Ardından ilave ettim: Latif Erdoğan ve Hüseyin Gülerce, FETÖ elebaşına aldanmış mı?  

Aldığım cevap, “Evet”ti.  

Peki bu kişilerFETÖelebaşıylaaldatmış mı?” diye başka bir soru yönelttim. Cevap yine, “Evet” oldu. 

Ben de devam ettim: Demek bu kişiler öngörüsü olmayan ve FETÖ meselesini sulandıran kişilerdir. FETÖ elebaşının peçetesini filan kişi yedi“Donunu feşmekankişi bilmem ne yaptıgibi laflar ediyorlar. FETÖ'yle mücadele böyle olmaz. Eğer öngörün varsa darbeden önce FETÖ'nün devletteki ve askeriyedeki yapılanmasından bahsetseydin de ümmetimizi ve devletimizi darbeye karşı uyarsaydın(!) ya... 

 

FETÖİZM, FETÖ'DEN DAHA TEHLİKELİ… 

FETÖ'den daha tehlikeli olan FETÖİZM'dir. Terör örgütü başı, FETÖİZM'le İslâm bozmayı ve sulandırmayı hedeflemiştir. FETÖİZM'le mücadele, ancak dinle yani; kitap ve sünnet ile olur. 

 

ÜLKENİN TEMİNATI, LAİKLİK OLAMAZ 

Laikliği bu ülkenin teminatı olarak görenlere diyeceğim o ki; 

Eğer din, devlet eliyle tatbik edilmiş olsaydı, cemaatler kitap ve sünnete göre tanzim edilir, şahısların taassubundan kurtulurdu. Bu millet de “Paralel yapılar”lauğraşmazdı...  

 

“MURAT ÇETİN NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR”UN CEVABI… 

- Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ne yapar? 

- Bekler. 

- Peki neyi bekler? 

- Şehit haberinin gelmesini. 

- Niye bekler? 

- Kınama mesajı yayınlamak için. 

Çünkü… 

Kınama mesajları da olmasa MTSO unutulacak.  

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ne yapar? 

Dostlardan bazılarını arayıp, “Murat Çetin ne yapmaya çalışıyor” der.  

İşte Murat Çetin'in dostlarına cevap niteliğindeki kapağı “Başkan, kınama mesajlarını yayınlamayı ihmal etmesin. Arada sanayici ve tüccarın önünü açacak projelere imza atsın.” 

 

MALATYA'NIN EN UZUN YOLU… 

Kuzey çevreyolu, tam bir efsane oldu. Nihayet ihalesi yapıldı. İnşallah Malatya için hayırlı olur. Senelerdir konuşulup bir arpa boyu dahi yol alınmayan bu yol nasıl büyük bir süratle ihaleye çıkarıldı? Cevap Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkçi'nin üstün gayretiyle.  

İnternette arama motoruna Öznur Çalık ve kuzey çevre yolu yazdığınız zaman bir hayli haber görürsünüz. Bu kadar çok habere rağmen yılan hikayesine dönen bu yol bugüne kadar neden bir arpa boyu yol alamadı?  

El cevap: Bize reklam değil, icraat lazım... 

 

FETÖ' OLDUĞUNU GİZLEMENİN YOLU… 

Eğer bir vali, kaymakam veya her hangi bir kurumun başındaki kişi, pervasızca kıyım yapıp masum insanları açığa alıyorsa, “FETÖ'cü yaftasının boynuna asılmaması için uğraşıyor” demektir.  

 

HAZİRAN'DA UYARMIŞTIM, YİNE UYARIYORUM… 

Gazetemizin Haziran sayısında(darbeden 1 ay önce) Cumhurun Başını kandırmaya çalışıyorlar diye uyarmıştım. Şimdi yine uyarıyorum FETÖ'ylemücadele ediliyormuş gibi gösterilmeye çalışılıyor. Masum insanlar açığa alınıyor. Alınan kişilerin çoğu Ak Partili. Her bir açığa alınan Ak Partili en az yüz kişinin, AK Parti'den soğumasına sebep olacak. Tahşiye Davası'yla ilgili sözlerimi dikkate almayan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı sayınÖznur Çalık, yine kulağının üstüne mi yatacak? 

Murat Çetin

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!